Νέα πρόσωπα-Νέα υναμική στο ψηφοδέλτιο νίκης του Ν. Φουρτούνα στο Ν.Πήλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πρόσωπα και δυνάμεις, που αποδέχονται μια νέα αντίληψη διακυβέρνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια αντίληψη όχι απλά προοδευτική, αλλά μια αντίληψη που συνεπάγεται ευθύνη και κόστος, συμπορεύονται καθημερινά με την «Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση Πρωτοβουλία Ν. Πήλίου», δίνοντας νέα δυναμική στο πλειοψηφικό ρεύμα που έχει ήδη διαμορφωθεί.

Μέσα από μια μεγάλη δεξαμενή ζωντανών δυνάμεων, καινούργια πρόσωπα από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, επαγγελματικής και επιστημονικής δράσης, με αδιαμφισβήτητη κοινωνική διαδρομή, έτοιμα να υπηρετήσουν αξίες και αρχές, έτοιμα για την εκλογική μάχη και κυρίως για την επόμενη μέρα, συναντώνται στο συνδυασμό νίκης για το Νότιο Πήλιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νικ. Φορτούνα.

Μια πλατειά συμμαχία απλώνεται σε όλο το Νότιο Πήλιο και εδώ βρίσκεται η διαφορά μας από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Η «Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση Πρωτοβουλία Ν. Πήλίου» ως παράταξη ευθύνης, αλληλεγγύης και ελπίδας ενεργοποιεί ΟΛΟΥΣ τους δημότες που πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός τολμηρού μεταρρυθμιστικού σχεδίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών, των εργαζομένων, της ίδιας της λειτουργίας των χωριών, των πόλεων και ολόκληρης της χώρας.

Ένα σχέδιο, που θα αποκαθιστά θεσμικά την αξιοπρέπεια και την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης, θα αποτελεί προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ένα σχέδιο που θα καλλιεργεί μια νέα κουλτούρα διαβούλευσης και συμμετοχής, εμπιστοσύνης στις πρωτοβουλίες των πολιτών και στη συλλογική δημιουργικότητά τους. Μια κουλτούρα προσωπικής ελευθερίας, κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Η Αυτοδιοίκηση, επιβάλλεται να βρει τον δικό της βηματισμό, δίπλα στον κόσμο και μέσα στα αγωνιώδη ερωτήματά του. Σε αυτή την κατεύθυνση πορευόμαστε με όλο και περισσότερους δημότες στο πλευρό μας που διαπιστώνουν ότι στηρίζουν μια μεγάλη, ενωτική και αξιόπιστη πρωτοβουλία, που υπερβαίνει στενές κομματικές περιχαρακώσεις, διατυπώνοντας σαφές πολιτικό και διεκδικητικό πλαίσιο, με όραμα και σχέδιο.

unnamed.jpg

Η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση υπεύθυνης συμμετοχής υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

Οι δημιουργικές δυνάμεις στο Νότιο Πήλιο διαμορφώνουν ευρύτατες συναινέσεις και η μεγάλη κοινωνική συμμαχία διευρύνεται.

Ο συνδυασμός «Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση Πρωτοβουλία Ν. Πήλίου» με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Νικ. Φορτούνα, εμπλουτίζεται συνεχώς και αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Πριν λίγες ημέρες, η δημοτική παράταξη «Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση Πρωτοβουλία Ν. Πήλίου», καλωσόρισε στο δυναμικό της τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Ντόβα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του κ. Βακούλα στη διάρκεια της τελευταίας τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα δήλωσε πως στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα συμπορευτεί με την παράταξη του σημερινού δημάρχου κ. Νικ. Φορτούνα με την οποία θα θέσει υποψηφιότητα στην Εκλογική Περιφέρεια Αφετών.

Ακολούθησαν κι άλλες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων από ανθρώπους καταξιωμένους, με διάθεση και θέληση για προσφορά.

Σήμερα, ανακοινώνονται κι άλλες συμμετοχές στο συνδυασμό, ο οποίος έχει ήδη υπερκαλύψει όλες τις απαιτήσεις που θέτει η εκλογική νομοθεσία για τα ψηφοδέλτια των Δημοτικών εκλογών, με τελικό στόχο να φθάσουμε το ανώτερο επιτρεπτό όριο των 102 υποψηφίων για όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες και όλες τις Τοπικές Κοινότητες.

Οι νέες υποψηφιότητες με τι οποίες ο αριθμός των υποψηφίων φθάνει πλέον τους 86, είναι οι εξής:

Δημοτική Ενότητα Αργαλαστής : Ευστάθιος Ηλίας
Δημοτική Ενότητα Αφετών: Συραγώ Κωστακοπούλου, Κατερίνα Κωστούλια
Δημοτική Ενότητα Μηλεών: Κων/νος Ζαζάνης, Μελπωμένη Φωτιάδη
Δημοτική Ενότητα Σηπιάδος: Μαρία Σφεντζούρη, Φανή Μαϊλη.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, στο Νότιο Πήλιο αναδεικνύουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις τοπικές κοινωνίες σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

Αξιοποιούμε τους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν, τις συσσωρευμένες εμπειρίες, τη γνώση τους.

Προχωράμε με συνέχεια, δράση και αποτελεσματικότητα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει