Νέα συνάντηση εθελοντών στο Δημαρχείο Βόλου στις 19/11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Νέα πρόσκληση για συνάντηση και συνεργασία σε δράσεις και εκδηλώσεις απευθύνει η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Πρόκειται για δεύτερη πρόσκληση μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου μέλη τοπικών συλλόγων και σωματείων, φοιτητές, μαθητές και όποιοι δημότες επιθυμούν να μετάσχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς και στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή στη νέα πρόσκληση τονίζει ότι στόχος είναι η ενεργοποίηση όλων και η ανάδειξη του εθελοντισμού για την υποστήριξη δράσεων που θα προσφέρουν ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία.

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις. Σημειώνεται τέλος ότι κάθε εθελοντής που θα μετάσχει στις εκδηλώσεις θα λάβει βεβαίωση και σχετική διαπίστευση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει