«Νέα φιλοσοφία διέπει την Εθνική»


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020, 18:02

Δήλωσε του Βαγγέλη Γραμμένου φιλοξενεί το Match Programme του αγώνα της Ελλάδας με τη Μολδαβία (21:45 COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV). Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και τους στόχους της Εθνικής.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Μετά από 10 µήνες απραξίας λόγω της πανδηµίας, η Εθνική µας Οµάδα επέστρεψε στις επίσηµες διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της και ξεκίνησε µε εξαιρετικά θετικό απολογισµό τους αγώνες της στο UEFA Nations League. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο “στοίχηµα” του “πλάνου Κατάρ”, που -πέραν του νέου σχεδιασµού της Εθνικής µας και της ανασυγκρότησης του όλου οικοδομήματος για τις Εθνικές Οµάδες- στοχεύει στην επιστροφή στις αγωνιστικές επιτυχίες µε κεντρικό στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022.

Συμπληρώνοντας και ένα χρόνο συνεργασίας µε τον κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ και την οµάδα του διαπιστώνουµε ότι µια νέα φιλοσοφία διέπει την Εθνική µας, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς, όσο και οµαδικής λειτουργίας. Διαμορφώνονται σταθερά συνθήκες διαρκούς βελτίωσης της απόδοσης, των αποτελεσµάτων και του κλίµατος εντός του οποίου εξελίσσεται η νέα προσπάθεια της Οµάδας µας.

Επιπλέον η νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αποδεικνύει ότι µπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι επιθυµούν να συµµετάσχουν και συνεισφέρουν στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Εξακολουθούµε όλοι να βρισκόμαστε κοντά στην Εθνική Οµάδα, να στηρίζουµε µε κάθε τρόπο τις προσπάθειες όλων και της ευχόµαστε επιτυχίες στη διοργάνωση και προαγωγή στην ανώτερη λίγκα του UEFA Nations League».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020, 18:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει