Νέο βιβλίο με τα πιο αναγνωρίσιμα έργα του KAWS


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 12:15

Ένα καινούργιο βιβλίο που προβάλλει τα πιο αναγνωρίσιμα έργα του KAWS μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Silvana Editoriale και τον πολιτιστικό οργανισμό Qatar Museums.

 

Με τίτλο «KAWS: He eats Alone», η έκδοση εστιάζει στην πρώτη έκθεση του Αμερικανικού καλλιτέχνη και σχεδιαστή στη Μέση Ανατολή, η οποία ολοκληρώθηκε στις 25 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

 

Η έκθεση «He Eats Alone», παρουσιάστηκε στο Μουσείο Πυροσβεστικής στη Ντόχα του Κατάρ. Περιλάμβανε περισσότερους από 40 πίνακες και γλυπτά του KAWS, έργα των τελευταίων 20 χρόνων, καθώς και μια σειρά από εμπορικές συνεργασίες του καλλιτέχνη και τις φιγούρες του.

 

Ενώ επικεντρώνεται στην πρόσφατη έκθεση στη Μέση Ανατολή, το βιβλίο «KAWS: He Eats Alone» περιγράφει επίσης την καριέρα του Μπράιαν Ντόνελι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1990. Το βιβλίο παρουσιάζει τα εικονικά του σχέδια εμπνευσμένα από κινούμενα σχέδια που έχουν χρησιμοποιηθεί σε συλλογές μόδας, φιγούρες από βινύλιο και skateboards, καθώς και τα πολυπόθητα έργα ζωγραφικής του, που έχουν πουληθεί έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 12:15Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει