Νέο Δ. Σ. στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας. Ειδικότερα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχεις ως εξής: Πρόεδρος: Δημήτρης Χορταργιάς, Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Τραγούδας, Γεν. Γραμματέας: Eλένη Κισσάβου, Ταμίας: Κωνσταντίνος Κριτσιάνης, Μέλη: Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος Νημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν από το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι η επιμόρφωση των μελών της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ, η πραγματοποίηση και η στήριξη εκδηλώσεων που αφορούν την προώθηση του πολιτισμού, της παιδείας και της δημοσιογραφίας, καθώς επίσης η διοργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και σεμιναρίων, η παραγωγή έργων και η έκδοση εντύπων και βιβλίων, όταν αυτό είναι εφικτό οικονομικά.

Επίσης αποφασίσθηκε η επαφή με τα υπόλοιπα μορφωτικά ιδρύματα των Ενώσεων Συντακτών της χώρας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας και αλληλοβοηθείας.

Τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος, πλαισιώνουν οι κ.κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος Νημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Ο κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, είναι Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρώην αντιπρύτανης και αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Θεόδωρος Νημάς, είναι επίτιμος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, φιλόλογος- ιστορικός και πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ (Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου) Τρικάλων.

Ο κ. Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε στην ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων μέχρι το 2003 με τομέα ευθύνης το Νομό Καρδίτσας. Από το 2004 διετέλεσε Διευθυντής στη ΛΔ’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων (δυτικής Θεσσαλίας). Πλέον είναι επίτιμος διευθυντής της ΛΔ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει