Ναι μεν αλλά….για την ψήφο των Ομογενών


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 13:15

«Ούτε η ομογένεια ούτε η διασπορά είναι ευχαριστημένοι από τον νομοσχέδιο που αφορά στην ψήφο των αποδήμων το οποίο δεν διασφαλίζει το αδιάβλητο των εκλογικών καταλόγων» είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε αλλαγές τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο και οι 300 ψήφοι θα αποτελέσουν σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα όνειρο θερινής νυκτός.

«Αν γίνουν δεκτές οι  προτάσεις μας και οι τροπολογίες τότε τα πράγματα θα αλλάξουν» διευκρίνισε ο κύριος Τσίπρας πετώντας το μπαλάκι στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις τελικές αλλαγές.

«Εμείς πρώτοι ανοίξαμε το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού συστήνοντας μια επιτροπή θέλοντας να λειτουργήσουμε όχι με κομματικά κριτήρια αλλά φορώντας τη φανέλα της Εθνικής. Το νομοσχέδιο αυτό έχει προβλήματα ,ούτε το αίτημα να εκλέγονται  ούτε η  ανάγκη για διαυγή κατοχύρωση της συμμετοχής των Ελλήνων του εξωτερικού γίνεται σεβαστή » κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 13:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει