«Ναυάγησε» η μετακίνηση του Μπαράνκο στην ΑΕΛΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:31

Η ΑΕΛ ενημέρωσε, με ανακοίνωσή της, πως ματαιώνεται η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο από τον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω ασυμφωνίας ως προς τη διάρκεια του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή. Όπως τονίζεται δε ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη».

Καταλήγει δε με ειρωνικό σχόλιο πως «η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση».

Η ανακοίνωση:

«Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του Bruno Barranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά τη ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:33Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει