Ναυπλιώτου – Κίτσου – Ράντου: Οι νικήτριες στην 21η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων ΚοινούΤο βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η 21η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού σε σκηνοθεσία και παρουσίαση Γιώργου Νανούρη.

Ο καλλιτέχνης μαζί με μια ομάδα νέων ηθοποιών, τον πιανίστα Χρήστο Θεοδώρου και την Bodyterranean Orchestra του Simone Mangelli, μετέφεραν την ιδιαίτερη αύρα κάθε κατηγορίας βραβείου μετουσιώνοντάς τη σε σκηνική εικόνα, χορογραφία, μουσική και λόγο κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα από το αυστηρό κοινό των ανθρώπων του θεάτρου.

Τα τρία βραβεία Γυναικείου Ρόλου ήταν αυτά που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το 1ο Βραβείο δόθηκε στην Μαρία Ναυπλιώτου για την ερμηνεία της στην παράσταση «Master Class». Το 2ο Βραβείο δόθηκε στην Μαρία Κίτσου για την «Τερέζ Ρακέν» και το 3ο βραβείο στην Ελένη Ράντου για το ρόλο της ως «Τζάσμιν».

Οι τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί παρέλαβαν τα βραβεία τους, ιδιαίτερα συγκινημένες και ευχαρίστησαν το κοινό!

Η Μαρία Ναυπλιώτου που απέσπασε το πρώτο βραβείο ανέβασε ένα κείμενο στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στα θεατρικά βραβεία κοινού του Αθηνοράματος. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι συγκινήθηκα πολύ. Όμως το θέατρο είναι ομαδική δουλειά γι’ αυτό και αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους όσους ζήσαμε και ζούμε αυτή την περιπέτεια. Από τους ανθρώπους τους παραγωγής, τους τεχνικούς τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς, τον μεταφραστή, τον άνθρωπο της επικοινωνίας, τους συναδέλφους μου πάνω στην σκηνή, ανήκει σε όλη αυτή την μεγάλη οικογένεια του θεάτρου. Μαζί όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν τους βλέπει ποτέ κανείς όμως παίζουν εξίσου αν όχι μεγαλύτερο ρόλο. Γι’ αυτό και αφιερώνω αυτό το βραβείο στους ανθρώπους της ζωής μου που ήταν και είναι πάντα εκεί με την υποστήριξη και την αγάπη τους».

Πηγή: govastileto.gr

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 20:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει