Να αποζημιωθούν οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι που πλήττονται από το lockdownΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 13:10

Να αποζημιωθούν επαγγελματίες και εργαζόμενοι που υποχρεώθηκαν σε απαγόρευση της επιχειρηματικής δραστηριότητας ζητάει από την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση, ενώ επαναλαμβάνει τη θέση της κατά του καθολικού κλεισίματος.

«Η απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης μετά τις μαζικές αντιδράσεις επαγγελματιών, εργαζομένων και απλών πολιτών για το συνεχιζόμενο έγκλημα του καθολικού κλεισίματος και τις παλινωδίες που οδηγούν τους Έλληνες σε απόγνωση, συνιστά προσβολή για τον ελληνικό λαό» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Η Ελληνική Λύση απαιτεί να αποζημιωθούν τώρα επαγγελματίες και εργαζόμενοι που υποχρεώθηκαν σε απαγόρευση επιχειρηματικής δραστηριότητας, με μη επιστρεπτέα ποσά βάσει των αντίστοιχων τζίρων των περασμένων ετών. Είναι ο μόνος τρόπος για να προλάβουμε τον ορυμαγδό λουκέτων και την έκρηξη της ανεργίας. Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση ότι η μικρομεσαία επιχείρηση είναι ο κύριος αιμοδότης της ελληνικής οικονομίας και ο κύριος φορέας απασχόλησης στην Ελλάδα. Όποιος επιχειρήσει να διαλύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προς όφελος πολυεθνικών και να μετατρέψει τους Έλληνες σε δουλοπάροικους θα πληρώσει βαρύ τίμημα» καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 13:40Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει