«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς»Ο Γιώργος Μασούρας, που με το γκολ που σημείωσε χάρισε τη νίκη επί της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσεκτικός στο δεύτερο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Χαίρομαι σίγουρα που χρίστηκα σκόρερ, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη της ομάδας. Θα πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχουμε τον έλεγχο σαν ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μας, θα πρέπει όμως να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Ευτυχώς σήμερα δεν μας κόστισε, αλλά θα πρέπει να προσέχουμε στη συνέχεια για να πάμε ψηλότερα. Ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση στο τέλος. Ήμασταν και τυχεροί στο παιχνίδι, θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε τις ίδιες αδυναμίες στο δεύτερο ματς».

Τέλος, αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε και περιγράφοντας τη φάση είπε: «Είχαμε μιλήσει και εστιάσαμε σε αυτή την αδυναμία του αντιπάλου. Διάβασα τη φάση, ήταν εξαιρετική η πάσα του Ματιέ και σκόραρα. Θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε τέτοιες φάσεις για να πετυχαίνουμε τέτοια ‘εύκολα’ γκολ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 23:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει