Να πει ο κ. Μητσοτάκης από ποια εταιρεία μίσθωσε ελικόπτεροΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 10:13

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης, που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει, «προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο». «Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν» προσθέτει.

«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο» συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας τις «διαβεβαιώσεις» ότι «αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά “μισθωμένο”».

«Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρείας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη “μίσθωση”» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 10:35Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει