ΝΔ: Ευέλικτη Δημόσια Διοίκηση – Στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στα πλαίσια της περιοδείας και ενημέρωσης των πολιτών ενόψει των επερχόμενων εκλογών, οι Υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επισκέφθηκαν χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στο Βόλο, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στην εμπορική αγορά της Νέας Ιωνίας.

Επιλογή και δέσμευση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι να προχωρήσουμε στις αλλαγές και την αναδιοργάνωση που χρειάζεται το κράτος, για να είναι φιλικό στον πολίτη. Να µην υπονομεύει, αλλά να στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Οφείλουμε να βάλουμε μπροστά τις μηχανές της ανάπτυξης με όλες τις παραγωγικές ομάδες ενωμένες και με αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας.

Με επιστράτευση των ικανών και των άξιων, με σκληρή και συλλογική δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές πρέπει να κρατήσουμε μακριά την πόλωση και το διχασμό που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να πορευθούμε με εθνική συνεννόηση, συναίνεση και έντιμη συνεργασία.

Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εξέλθουμε από το αδιέξοδο και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Για σήμερα Τετάρτη, το πρωί κλιμάκια θα επισκεφθούν τη λαϊκή αγορά ένδυσης-υπόδησης, ενώ το απόγευμα στις 20:00, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε εκδήλωση στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, όπου θα μιλήσουν οι Υποψήφιοι Βουλευτές του Νομού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει