Νεκρός ανασύρθηκε από το πηγάδι ο μικρός ΡάιανΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 22:59

Το αγόρι που είχε παγιδευθεί σε πηγάδι στο βόρειο Μαρόκο επί πέντε ημέρες πέθανε πριν οι διασώστες κατορθώσουν να φθάσουν σε αυτό, ανακοίνωσαν δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ο Ράιαν Αουράμ, 5 ετών, έπεσε στο πηγάδι στο χωριό του στους λόφους του Τσεφτσαουέν. Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μικρός Ράιαν είχε εγκλωβιστεί 32 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης και οι διασώστες χρειάστηκε να δημιουργήσουν και να ακολουθήσουν ένα ειδικό τούνελ για να φτάσουν στο παιδί.

Μόλις οι διασώστες έβγαλαν το φορείο με τον 5χρονο Ραγιάν, ο κόσμος, που είχε βρεθεί στο σημείο για να προσφέρει συμπαράσταση, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Μαζί τους υπήρχε και ιατρική ομάδα.

Η επιχείρηση διάσωσης έχει στηθεί σε ορεινό χωριό κοντά στην περιοχή Μπαμπ Μπερέντ (επαρχία Σεφσαουέν) στο βόρειο Μαρόκο.

Οι διασώστες είχαν καταφέρει να χορηγήσουν οξυγόνο και νερό στον 5χρονο Ραγιάν.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 23:21

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει