ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Η ώρα των πολιτών και της ευθύνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η σημερινή εκλογική αναμέτρηση δικαιολογημένα θεωρείται από τις κρισιμότερες της μεταπολίτευσης. Το εκλογικό αποτέλεσμα της αποψινής βραδιάς ενδεχομένως να σημαδέψει το μέλλον των επόμενων γενεών. Οι Ελληνες πολίτες προσέρχονται σήμερα στις κάλπες έχοντας μπροστά τους όλα τα δεδομένα. Τον προηγούμενο Ιανουάριο το σκηνικό δεν ήταν ίδιο. Οι κ.κ. Τσίπρας – Καμμένος τότε μπορούσαν να συκοφαντούν και να υβρίζουν τους πάντες, να υποδύονται το ρόλο των αντιμνημονιακών διαπραγματευτών και να τάζουν στους πάντες, τα πάντα. Σήμερα όμως;

Τώρα που τα ψέματά τους και οι συκοφαντίες τους κατέρρευσαν υπό το βάρος του δικού τους επαχθούς μνημονίου, σκαρφίζονται άλλα ψέματα λιγότερο πειστικά. Ομως τώρα ο ελληνικός λαός τους γνωρίζει. Το εκλογικό σώμα ωρίμασε βίαια μέσα σε επτά μήνες. Η θέση της χώρας και των πολιτών μετά το καταστροφικό επτάμηνο είναι σαφώς ασθενέστερη. Η εικόνα της ελληνικής οικονομίας θρυμματισμένη. Η κοινωνία βυθισμένη στην αγωνία για τα επαπειλούμενα. Η θέση της χώρας στην Ευρώπη μεταξύ οίκτου και χλεύης.

Η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που της αναλογούν αλλά και τις νεότερες που προέκυψαν από την καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, καλεί τους πολίτες να επιλέξουν σήμερα με βάση τη λογική, την ψυχραιμία και τα ορθολογικά κριτήρια. Να βάλουν στη θέση τους αυτούς που με τερατώδη ψεύδη υφάρπαξαν την ψήφο τους τον προηγούμενο Ιανουάριο.
Σήμερα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα. Ας μην τη σπαταλήσουμε και αυτή.

Καλούμε τους πολίτες να υπερψηφίσουν με σύνεση και αισιοδοξία ταυτόχρονα τη Νέα Δημοκρατία. Να επιστρέψει η σταθερότητα και η σοβαρότητα στη χώρα. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα. Με μια Κυβέρνηση έμπειρη και σοβαρή με βασικό κορμό τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερο μέλλον για την πατρίδα και το λαό. Ας βάλουμε ένα τέλος στους πειραματισμούς των επικίνδυνων τυχοδιωκτών. Η πολιτική σταθερότητα είναι κορυφαία προϋπόθεση για την κοινωνική ηρεμία και την οικονομική ανάπτυξη.

Καλούμε σήμερα τους νέους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν και απογοητεύτηκαν από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες που βλέπουν τη δουλειά τους να μειώνεται και τους ήδη υψηλούς φόρους να αυξάνονται ακόμη περισσότερο, τους αγρότες που κινδυνεύουν με αφανισμό, όλους αυτούς που επλήγησαν από τα καταστροφικά capital controls, τους συνταξιούχους που αντί για 13η σύνταξη «εισέπραξαν» νέες μειώσεις, τους δημοσίους υπαλλήλους που επιθυμούν να είναι πραγματικοί δημόσιοι λειτουργοί, τους εκπαιδευτικούς που θλίβονται με το κατάντημα της Παιδείας ιδιαίτερα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τους επιχειρηματίες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να μαραζώνουν, τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι ούτε καν υπάρχουν στον πολιτικό ορίζοντα του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν σήμερα δύναμη στον ίδιο τους τον εαυτό, να ενσαρκώσουν τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο υπερψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία.

Τώρα είναι η ώρα για μια νέα πορεία. Τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όσα μας χωρίζουν και να προτάξουμε τα όσα μας ενώνουν. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη, μεγάλη, σοβαρή, συμπαγής, φιλοευρωπαϊκή πολιτική δύναμη της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μήτρα της οπισθοδρόμησης και της πολιτικής αστάθειας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Ελληνες με ψυχραιμία και λογική σήμερα θα ξανα-ανοίξουν το δρόμο της ελπίδας και της προκοπής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει