Νοσοκομείο Βόλου: Προς ενοικίαση για parking το οικόπεδο Όγλ – Αλεξάνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Δημοσιεύτηκε στις 7-1-2015 από το Νοσοκομείο Βόλου η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενοικίαση του οικοπέδου Όγλ – Αλεξάνδρας ως υπαίθριου χώρου στάθμευσης. Ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός, ανοικτός προς κάθε ενδιαφερόμενο και θα διενεργηθεί με κλειστές προσφορές με τιμή εκκίνησης 938,20 € μηνιαίως. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι η 29η-01-2015.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι στις 13-01-2015 εκπνέει η ημερομηνία υποβολής προσφορών για το διαγωνισμό που αφορά στον εξωραϊσμό και τον ευπρεπισμό δέκα ακινήτων του Νοσοκομείου. Το γεγονός αυτό θα συμβάλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της αισθητικής και της καθαριότητας των χώρων με σεβασμό στη δημόσια υγεία και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης και του τόπου.

Τέλος, όπως ανακοινώνεται από τη Διοίκηση, το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου θα αποτελέσει αντικείμενο ευρύτατης διαβούλευσης με το ΤΕΕ και άλλους φορείς του δημόσιου βίου, ώστε να προκύψουν βέλτιστες λύσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και πολιτιστικά την περιοχή, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην αναγκαία οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου και βέβαια στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Μαγνησίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει