Νταής υπαρχιφύλακας στο Βόλο απείλησε, απήγαγε, έδειρε, έγδυσε + εγκατέλειψε 23χρονο αντίζηλό(;) του

Μετά τις υποθέσεις ναρκωτικών, στην πανελλαδική σέντρα και για σκάνδαλο με ροζ αποχρώσεις, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Δεν έφταναν οι δύο υποθέσεις ναρκωτικών, με τους δύο συλληφθέντες, Διοικητή και Αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, που αποδιοργάνωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να ξηλωθεί ολόκληρο το τμήμα της Δίωξης, παραμονή ως συμβάν και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ως είδηση που έκανε το γύρο της χώρας, ήρθε να προστεθεί ένα νέο σκάνδαλο στις ήδη ανοιχτές πληγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και μάλιστα με αποχρώσεις χρώματος ροζ.

Το αποτέλεσμα; Η σύλληψη ενός 33χρονου Υπαρχιφύλακα αυτή τη φορά, ο οποίος απείλησε, απήγαγε, έδειρε, έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο αντίζηλό (;) του, μετατρέποντας το μέχρι πρότινος “μούδιασμα” από τις υποθέσεις των ναρκωτικών, σε “εγκεφαλικό” για τη νέα Διεύθυνση υπό το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας γι’ αυτά που ελάχιστους μήνες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων καλείται να αντιμετωπίσει, αφού μη προλαβαίνοντας να συμμαζέψει τα προηγούμενα, κάθε τόσο “σκάνε” και νεότερα θέματα, τα οποία υποβαθμίζουν τα όποια κοινωνικά χαρακτηριστικά της ΕΛ.ΑΣ. και λογικώς εντείνουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών.

Το ιστορικό:

ΕΚΕΙΝΟΣ… Υπαρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο, ετών 33, διατηρούσε δεσμό με 21χρονη.

ΕΚΕΙΝΗ… Εργαζόμενη, με πεντάμηνη σύμβαση στον Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ως βοηθητικό προσωπικό, ετών 21.

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ… Εργαζόμενος επίσης, με πεντάμηνη σύμβαση στον Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ως βοηθητικό προσωπικό, ετών 23.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 33χρονος, θεωρώντας ότι ο 23χρονος φλερτάρει την 21χρονη κοπέλα του και με την χρήση απειλών, ανάγκασε τον 23χρονο να βρεθούν κοντά στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου με την βία τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, οδηγώντας τους σε ερημική περιοχή στην θέση Κανάλια. Εκεί, αφού τον έβγαλε από το αυτοκίνητο, με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον έγδυσε, του φόρεσε χειροπέδες και τον χτύπησε, απειλώντας τον, ώστε να μην ξαναενοχλήσει την κοπέλα του και φυσικά να μην αφηγηθεί πουθενά τα όσα συνέβησαν. Εν συνεχεία και αφού του κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο, του έβγαλε τις χειροπέδες και πάντα με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου, τον ανάγκασε να περπατήσει γυμνός και ξυπόλυτος μέσα στη βρόχη, λέγοντάς του να μη γυρίσει το κεφάλι του ώσπου να ακούσει το αυτοκίνητο να φεύγει.

Το νεαρό εντόπισε βοσκός, μετά από απόσταση 4 χλμ., όπου αφού τον έντυσε τον οδήγησε στο σπίτι του, για να μεταφερθεί εν συνεχεία στο Νοσοκομείο του Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις και τέλος στο Αστυνομικό Τμήμα, καταθέτωντας τα όσα έζησε.

Τα παραπάνω απίστευτα και όμως… βολιώτικα, τα οποία προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, είχαν σαν αποτέλεσμα την σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες αγνοούνταν, τον σχηματισμό δικογραφίας και την παραπομπή του στην Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εν τω μεταξύ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πιο συγκεκριμένα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Συνελήφθη στο Βόλο, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, 33χρονος Υπαρχιφύλακας για αδικήματα που διέπραξε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού

Αφού επιβίβασε τον 23χρονο στο αυτοκίνητο του με τη βία, τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου τον εγκατέλειψε, ενώ προηγουμένως απειλώντας τον με όπλο τον είχε δεσμεύσει και χτυπήσει

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, σε βάρος 33χρονου Υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία του Βόλου, για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, εξύβριση και άλλα αδικήματα που διέπραξε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος αστυνομικός συναντήθηκε χθες το βράδυ, με τον 23χρονο σε περιοχή της Μαγνησίας για διευθέτηση προσωπικών τους διαφορών. Με την απειλή βίας τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία. Στη συνέχεια, απειλώντας τον με όπλο, τον δέσμευσε και τον χτύπησε, ενώ αφού κατέστρεψε το κινητό του τηλέφωνο, τον εγκατέλειψε στο σημείο.

Ο συλληφθείς Υπαρχιφύλακας οδηγείται σήμερα με την δικογραφία που σχηματίστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει