Ντροπή! Χειρουργημένοι στο ΚΑΤ με 42 βαθμούς θερμοκρασία χωρίς κλιματισμό κινδυνεύουν από θερμοπληξίαΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023, 13:35

Τριτοκοσμικές συνθήκες βιώνουν οι ασθενείς στον 6ο όροφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπως καταγγέλλει η κόρη ενός ασθενούς. Με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 42 βαθμούς Κελσίου σήμερα στην Αθήνα, είναι πραγματικά αδιανόητο να μην υπάρχει κλιματισμός στα δωμάτια των ασθενών, αλλά να προσπαθούν να ανακουφιστούν από τον καύσωνα με ανεμιστήρες. 

«Βρίσκομαι στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο πατέρας μου για τρίτη συνεχόμενη μέρα, σήμερα. Είμαστε στον 6 όροφο και με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αττική δεν έχουμε κλιματιστικό !!!  Δυστυχώς αν οι ασθενείς δεν  πεθάνουν από το πρόβλημα υγείας τους θα πεθάνουν από θερμοπληξία !!! Πραγματικά τριτοκοσμικό περιβάλλον…», ήταν το μήνυμα που απέστειλε στη «Ζούγκλα» η καταγγέλλουσα της οποίας τα πλήρη στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Το βίντεο αλλά και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικά της τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομέια της χώρας.

 

 

 

Κάτω από το ίδιο καθεστώς βέβαια εργάζονται γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπό τις προαναφερθείσες αντίξοες συνθήκες για την καλύτερη περίθαλψη των ασθενών.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023, 13:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει