Ν. Τσιλιμίγκας: Μετά τις εκλογές κατάλαβε ο κ. Αγοραστός ότι υπάρχει φτώχεια και ανεργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Βόλου, παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία», κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Τζούλια Τσαλίκη και στελέχη της παράταξης.

Στην συνέχεια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης περιόδευσε στην εμπορική αγορά του Βόλου, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και καταναλωτές, οι οποίοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού του στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Ο κ. Τσιλιμίγκας ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του συνδυασμού του για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο συνδυασμός «Θεσσαλών Συμπολιτεία» να λάβει αρκετή δύναμη, ώστε να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Για τα τοπικά προβλήματα, ο κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, υπογράμμισε την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την στήριξη της αγοράς, των επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Στην προσπάθεια αυτή σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι η Μαγνησία εμφανίζει ένα επίσημο ποσοστό ανεργίας της τάξης του 38%, και ακόμη πιο λυπηρό που ο κ. Αγοραστός το κατάλαβε μετά τις εκλογές. Η περιοχή διαθέτει ένα επιστημονικό και επιχειρησιακό δυναμικό το οποίο δική μας προτεραιότητα είναι να αναδείξουμε.

Στόχος μας ως νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι να θέσουμε πρώτα τον άνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη. Θα εστιάσουμε εκεί τις προσπάθειές μας, αφού η Περιφέρεια είναι ένας θεσμός που μπορεί να έχει άμεση θετική επίδραση και να βοηθήσει αρκετά τη Θεσσαλία. Επιδίωξή μας είναι κάθε ευρώ να φέρνει ένα ακόμη ευρώ, δηλαδή να γίνουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες θα είναι παραγωγικές.

Είναι σημαντικό να μην επιτρέψουμε να σπάσει ο κοινωνικός ιστός», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Τσιλιμίγκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει