Ξέφρενα πάρτι χωρίς μάσκες και αποστάσεις στον Λαγανά


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 06:11

Ξέφρενα πάρτι, όπου με προκλητικό τρόπο δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, στήνονται μέρα και νύχτα στον Λαγανά της Ζακύνθου. Υπό την επήρεια αλκοόλ οι Βρετανοί τουρίστες στέλνουν μηνύματα σε συμπατριώτες τους να έλθουν να διασκεδάσουν στη Ζάκυνθο «χωρίς μάσκα και χωρίς να κρατούν αποστάσεις».

Τα μεσάνυχτα τα μπαρ και οι ταβέρνες κατεβάζουν ρολά και οι τουρίστες στον Λαγανά, πηγαίνουν στην παραλία για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους, με τα ποτά στο χέρι και τις σακούλες γεμάτες προμήθειες.

Συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας και συχνά υπό την επήρεια αλκοόλ συμπλέκονται και καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Παρότι στο νησί βρίσκονται σε ισχύ έκτακτα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, κανένας δεν συμμορφώνεται.

Περιπολικό της αστυνομίας φτάνει στην παραλία και ενημερώνει τους τουρίστες για τα μέτρα ασφαλείας, όπως φαίνεται και στα πλάνα. «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από το χώρο», ακούγεται από τα μεγάφωνα.

«Συμμορφώνονται κατά ένα μέρος οι τουρίστες, όμως χρειάζεται ενημέρωση από τους ξενοδόχους και τους tour operator για τους νόμους που ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή» λέει ο Γιώργος Στασινόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Πηγή: ΕΡΤ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, 06:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει