Ξεκίνησαν και πάλι οι παραγγελίες στην Άνωση

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Πορτοκάλια, Φασόλια, Φακές και Ρεβίθια. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

– Πορτοκάλια για φαγητό και χυμό ποικιλία «Ναβέλ» (Μέρλιν) φετινής σοδειάς από την Σπάρτη, στην τιμή των 0,35 ευρώ/κιλό, σε σακούλα των 4 κιλών (1,40 ευρώ/4κιλο) και σακούλα των 10 κιλών (3,5 ευρώ/10κιλό) – παραγωγός Καρμίρης Ιωάννης.

– Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλία “Northern” καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό)παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Φακές ψιλές καθαρισμένες με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό)παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

– Ρεβίθια μέτρια ποικιλία “Θηβών” καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό)παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

Κρεμμύδια κόκκινα χειμερινά από το Αχίλλειον Λάρισας σε συσκευασία δίχτυ 6 κιλών και τιμή 0,25 ευρώ/κιλό (1,50 ευρώ/6κιλο) – παραγωγός Μπομπότης Δήμος.

Σημαντικό!

– Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

– Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει