Ξεκινά από αύριο η ανανέωση της κάρτας πολλαπλών διαδρομών

Ξεκινά από αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου η έκδοση και ανανέωση της κάρτας πολλαπλών διαδρομών από την «Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου».

Ήδη, στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της Bus Card καταγράφηκε το έντονο ενδιαφέρον των εκατοντάδων επιβατών που έσπευσαν να προμηθευτούν την κάρτα με την οποία πας… παντού!

Η ιδέα της κάρτας πολλαπλών διαδρομών γεννήθηκε, καθώς θέλουμε με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, στοχεύοντας ταυτόχρονα να καταστήσουμε το αστικό λεωφορείο ως την κύρια και βασική επιλογή μετακίνησης στην πόλη.

Ταυτόχρονα, σ’ αυτή την πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή και για την περιοχή μας, η κάρτα πολλαπλών διαδρομών δίνει την δυνατότητα στον χρήστη της, να πηγαίνει παντού σε ότι αφορά διαδρομές του διευρυμένου Δήμου πληρώνοντας το αρχικό κόστος των 50 μόνο εισιτηρίων.

Τιμές καρτών

Οι τιμές των καρτών που καθορίζονται με την υπ. αρίθμ. Β – 58841/554β

Υπουργική Απόφαση είναι οι εξής:

55 ευρώ/Α’ Ζώνη (μπλε εισιτήριο)

75 ευρώ/ Β’ Ζώνη (πράσινο εισιτήριο) 40 ευρώ/ Α’ Ζώνη (φοιτητικό εισιτήριο) 55 ευρώ/ Β’ Ζώνη (φοιτητικό εισιτήριο)

.

Να σημειωθεί ότι της κάρτας πολλαπλών διαδρομών εξαιρούνται τα μαθητικά εισιτήρια, αλλά και τα πολυτεκνlκά.

Η διάθεση και ανανέωση της κάρτας ξεκινά αύριο Τετάρτη, στην οδό Κοραή 56, 20ς όροφος, από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι καθημερινά. Η κάρτα έχει μηνιαία ισχύ γι’ αυτό και οι χρήστες της κάρτας του Οκτωβρίου που λήγει στα τέλη του μήνα, θα πρέπει να μεταβούν στα γραφεία για την ανανέωσή της. Να σημειωθεί ακόμη, ότι λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, τα γραφεία της εταιρείας θα παραμείνουν ανοικτά το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 7.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Για την χορήγηση της κάρτας ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή το φοιτητικό του πάσο, στην περίπτωση που είναι σπουδαστής. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 24210-28632.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει