Ξεκινά τις πτήσεις προς Ελλάδα η Lufthansa


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 20:46

Ορισμένες από τις πτήσεις προς την Ελλάδα που είχαν διακοπεί λόγω κορωνοϊού, επαναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, η γερμανική αεροπορική εταιρεία, Lufthansa, από την μεθεπόμενη Δευτέρα 18 Μαίου.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, έκανε γνωστό πως, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα ξεκινήσουν πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα, μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του Μαΐου θα ακολουθήσουν οι πτήσεις από το Μόναχο με προορισμό την Αθήνα, ενώ τον Ιούνιο θα πραγματοποιούνται και πτήσεις με προορισμό τη Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η Lufthansa ανακοίνωσε ότι ακόμα 80 από τα αεροσκάφη της θα αρχίσουν να πραγματοποιούν πτήσεις και πάλι τον Ιούνιο, προκειμένου μεταξύ άλλων να εξυπηρετούν τουριστικούς προορισμούς, αφού η εταιρία καθήλωσε στο έδαφος το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Διαισθανόμαστε μια μεγάλη επιθυμία και προσμονή από τον κόσμο για να ταξιδέψουν και πάλι. Ξενοδοχεία και εστιατόρια ανοίγουν σιγά-σιγά και σε κάποιες περιπτώσεις επιτρέπονται και πάλι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο Χάρι Χοχμάιστερ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της εταιρίας.

Τα 80 αεροσκάφη που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν και πάλι πτήσεις τον Ιούνιο θα ανεβάσουν σε 160 τον συνολικό αριθμό των αεροπλάνων του ομίλου Lufthansa που πετούν.

Στα τέλη του 2019, ο όμιλος είχε στόλο 763 αεροσκαφών.

Ο όμιλος, που περιλαμβάνει τη Swiss International Air Lines και την Austrian Airlines, ανακοίνωσε ότι ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση από πελάτες ύστερα από τη χαλάρωση των περιορισμών σε Γερμανία και άλλες χώρες.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 20:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει