Ξεκινά το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στον Αλμυρό την Τετάρτη με Ψυχολογία

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στον Αλμυρό που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμο και υπο την αιγίδα των Πολιτών Εν Γνώσει. Ήδη το ενδιαφέρον όλων των πολιτών του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής, όλων των ηλικιών και όλων των μορφωτικών επιπέδων, είναι πάρα πολύ μεγάλο και οι διοργανωτές αισιοδοξούν να γεμίσουν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα παρουσία της Δημοτικής Αρχής και πλήθος κόσμου που ήδη έχει εγγραφεί.

Όσοι ακόμη ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το τμήμα της Ψυχολογίας θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν και κατά την έναρξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου προσκομίζοντας τα ανάλογα δικαιολογητικά. Η συμμετοχή για 12 συνολικά τρίωρες διαλέξεις είναι 50€ ενώ οι ευπαθείς ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές και ΑμεΑ) θα συμμετέχουν με το ποσό των 30 €.

Το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί από το μέλος του Δ.Σ. Ψυχοθεραπευτή, Οικογενειακό θεραπευτή, Σύμβουλο εξαρτήσεων, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γιώργο Γιαννούση στο οποίο συμμετέχουν αξιόλογοι επιστήμονες – ακαδημαϊκοί από το χώρο της ψυχολογίας, και της ψυχοθεραπείας, οι οποίοι μέσα από 12 διαλέξεις θα αναφερθούν σε ζητήματα της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το ψυχολογικό προφίλ του Έλληνα στην εποχή της κρίσης, τη δομή της οικογένειας και τις επιδράσεις της στο παιδί, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις και το γάμο, το μεγάλωμα των παιδιών και τις συνήθεις συγκρούσεις, την απιστία, τα λειτουργικά όρια και τις συνέπειες στη συμπεριφορά των παιδιών, κ.α.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 2421077433, 6980218621 ενώ πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα των Πολιτών Εν Γνώσει www.politesengnosei.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει