Ξεσπάθωσε η «Αυγή» κατά της ιστοσελίδας του Χρήστου ΡάπτηΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 19:56

Το ότι υπάρχουν ιστοσελίδες οι οποίες ξεπλένουν σε εργολαβικής βάση την Αγίας Οικογένεια των Χανίων είναι γνωστό τοις πάσι.

Το ότι κάποιες ιστοσελίδες θα κατέληγαν στην υιοθέτηση κάθε είδους πολιτικής απρέπειας και κοινωνικής αγένειας προκειμένου να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους της παράταξης του Κυριάκου  Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε ευφάνταστη εκδοχή ακραίας πολιτικής συμπεριφοράς. Η «Αυγή» εντόπισε ένα τέτοιο κρούσμα και με το δίκιο της και καταγγέλλει και με το δίκιο της αθλιότητες κατά της Ρένας Δούρου. Διαβάζουμε:

«Με φωτογραφία της Ρένας Δούρου δημοσίευμα με τίτλο «Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης στους 8 καταδικασθέντες, με 7 ευρώ τη μέρα».

Τι και αν η Ρένα Δούρου αθωώθηκε για τη φονική πλημμύρα της Μάνδρας, ορισμένοι δεν λένε να το χωνέψουν και συνεχίζουν τη χυδαία τυμβωρυχία σε βάρος της πρώην περιφερειάρχη Αττικής.

Συγκεκριμένα, το iefimerida.gr έχει φωτογραφία της Ρένας Δούρου σε δημοσίευμα με τίτλο «Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης στους 8 καταδικασθέντες, με 7 ευρώ τη μέρα», δημιουργώντας έτσι εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Ο αναγνώστης πρέπει να φτάσει στην τελευταία πρόταση του κειμένου για να διαβάσει ότι «στο δικαστήριο παρούσα σήμερα από το πρωί είναι η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία μαζί με ακόμα 12 άτομα έχει κριθεί αθώα από το δικαστήριο.

Δεν θα περιμέναμε βεβαία το iefimerida.gr να είχε φωτογραφία της τότε δημάρχου Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη που ήταν αποσπασμένη ως δημόσια υπάλληλος στην κεντρική υπηρεσία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς. Είναι άλλωστε πολλά τα 400.000 ευρώ που έλαβε από τη λίστα Πέτσα ο εκδότης Χρήστος Ράπτης.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 20:02Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει