Οικολόγοι Πράσινοι: Συνέντευξη Τύπου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τρία χρόνια μετά…

Συνέντευξη Τύπου για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Βόλου

Δευτέρα, 25.11.2013, στις 13.00, στο Στέκι Οικολογίας και Αλληλεγγύης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

«Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη στιγμή που οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε προεκλογικά το αυτοδιοικητικό σχήμα που αποτέλεσε τελικά την πλειοψηφία στη σημερινή Δημοτική Αρχή Βόλου και κρίνουμε ότι είναι μια καλή στιγμή για να εκφραστούμε δημόσια, όχι μόνο γιατί κατ’ ιδίαν στο Δήμαρχο έχουμε αρκετές φορές εκφραστεί και ο ίδιος γνωρίζει καλά τη δυσαρέσκειά μας και τις διαφωνίες μας με την πολιτική του, αλλά και επειδή επιθυμούμε να ανοίξουμε το διάλογο για το τι Δήμο θέλουμε σε περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής κρίσης.

Το κάνουμε αυτό σήμερα που είναι πλέον καθολικά αποδεκτό ότι η αναδιάρθρωση του δήμου είναι επιτακτική ανάγκη. Το κάνουμε σήμερα για να τονίσουμε ότι μια σύγχρονη διοικητική οργάνωση δεν είναι εφικτή αν πρώτα δεν ορίσουμε τις πολιτικές προτεραιότητες που δεν έχουν τεθεί από κανέναν συνδυασμό. Το κάνουμε σήμερα που η συγκυρία επιφορτίζει τους δήμους με νέα προβλήματα αλλά και νέο ρόλο, πιο κοντά στον πολίτη που υποφέρει από την κρίση. Το κάνουμε σήμερα για να δώσουμε έμφαση στο ότι ο Δήμος που οραματιζόμαστε δεν είναι ένας Δήμος με πολιτική όμοια ή παρόμοια με του σημερινού».

Για να τοποθετηθούμε αναλυτικότερα για τα παραπάνω, σας καλούμε στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε τη Δευτέρα 25.11.2013 και ώρα 13.00 στο Στέκι Οικολογίας και Αλληλεγγύης στην οδό 28ης Οκτωβρίου 150.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας.

Πληροφορίες: Τάκης Κολώνιας – 6945155897

Μπορεί επίσης να σας αρέσει