«Οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες»Χωρίς τους Τζέρι Σμιθ και Σον Έβανς, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες, διεξήχθη επί αθηναϊκού εδάφους η πρώτη προπόνηση του Ήφαιστου Λήμνου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός των νησιωτών, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας τη σεζόν 2019-20.

«Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας μία καλή βάση από την περασμένη σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει», είπε αρχικά ο Μανωλόπουλος και συνέχισε:

«Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να “χτίζουμε” σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα της ομάδας.

Οπότε η παραμονή έξι παικτών (Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Τζέρι Σμιθ, Σον Έβανς) μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρσι. Κι ακολούθως τα νέα μέλη της ομάδας να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας βάζουμε κάποια πράγματα και συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας και να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην πορεία της σεζόν.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 21:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει