Οι αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακά τουΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 14:34

Ο πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέβιν Μακέι, μίλησε για τη σχέση του τέως Αμερικανού προέδρου με τη σύζυγό του, Μελάνια, για τα νεύρα και τις εκρηκτικές του συμπεριφορές, αλλά και για τα… μαλλιά του.

Τη μεγαλύτερη αίσθηση φαίνεται πως έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως είχε χαστουκίσει τη Μελάνια Τραμπ και πως πολλές φορές ήταν μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς εις βάρος της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail σημείωσε πως τον είχε ακούσει πολλές φορές να μιλά άσχημα σε συνεργάτες του, ενώ αρκετές φορές τον είχε ακούσει να απειλεί εργολάβους και ιδιοκτήτες γης.

«Νόμιζα ότι ήταν καλός άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι’ αυτόν, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα πως είναι από αυτούς που δεν κρατάνε τον λόγο τους», είπε ο Μακέι, ο οποίος εργαζόταν για τον Ντόναλντ Τραμπ από το 2007, ενώ το 2012 απολύθηκε. Ένα άλλο περιστατικό που ο σωματοφύλακας δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα είναι πως ο πρώην εργοδότης του δεν του επέστρεψε ποτέ τα 130 δολάρια που του είχε δανείσει για μία παραγγελία στα McDonald’s.

Σε ό,τι αφορά την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, τόνισε πως ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και ότι έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ, χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίρρηση. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο Τραμπ ζήτησε από τον Μακέι να πάρει τη Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν, ενώ ο ίδιος λέει αναφερόμενος σε εκείνη: «Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: “Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά; Τρώει;”. Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα. Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: “Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα”. Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Ο πρώην σωματοφύλακας του τέως Αμερικανού προέδρου περιγράφει χαρακτηριστικά τις σκηνές με τα νεύρα του Ντόναλντ Τραμπ. «Ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος όταν ανακαινίστηκαν τα γραφεία του κτήματος και οι κατασκευαστές είχαν βάλει λάθος παράθυρα. Τον θυμάμαι να λέει: “Ποιος παρήγγειλε αυτά τα παράθυρα;”. Ο οικοδόμος του είπε ότι εκείνος τα είχε παραγγείλει. Και ο Τραμπ τότε του απάντησε: “Δεν πληρώνω γι’ αυτό το χάλι”».

Τέλος, ο Κέβιν Μακέι αναφέρθηκε και στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας ένα περιστατικό. «Έβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους», τόνισε.

Πηγή: Daily Mail


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, 14:34Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει