Οι Ειδικοί Φρουροί ζητούν την αναγνώριση όλων όσων μάχονται στην πρώτη γραμμή


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 10:50

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.) εξέδωσε ανακοίνωση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας την αναγνώριση όλων όσων μάχονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις μέρες τόσο στον Έβρο, όσο και σε όλη την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Αφορμή στάθηκε το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος αναφέρθηκε στους «ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες». Οι Ειδικοί Φρουροί, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν, ελπίζουν να μην τους ξέχασε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α:

«Πριν από λίγο, ο Πρωθυπουργός της χώρας σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ανακοίνωσε, εκτός των άλλων, σε αναγνώριση του έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ότι «Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς.».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ενστόλων της χώρας, οι οποίοι στον παρόντα χρόνο, ενώ είναι επιφορτισμένοι, παράλληλα με τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη νησιά μας και στον Έβρο, την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης εκ της πανδημίας του κορωνοϊού, και την υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας σε αυτούς, ερχόμενοι σε καθημερινοί επαφή σε όλη την επικράτεια, εκτελώντας έτσι με αυταπάρνηση το υψηλό τους καθήκον,επιπλέον του περιορισμού χορήγησης αδειών (αναστολή αδειών)και εκθέτοντας καθημερινώς τον εαυτό τους στη λαίλαπα του κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός σε άλλο διάγγελμα είπε:

«Οι μαχητές των νοσοκομείων μας αξίζουν κάθε βοήθεια. Είναι οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες. Όπως και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και οι ένστολοί μας που νύχτα και μέρα προσφέρουν τον εαυτό τους για το κοινό καλό. Τους ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων.»

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ

Η Πολιτική μας ηγεσία, κκ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου και Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έχουν κάθε λόγο να του το υπενθυμίσουν


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 10:50

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει