Οι Μύλοι Λούλη πρωτοπόροι και στον Εθελοντισμό

1η Εβδομάδα Εθελοντισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας

Φέτος, για πρώτη χρονιά και στα πλαίσια της ανάληψης νέων πρωτοβουλιών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εβδομάδα εταιρικής υπευθυνότητας και εθελοντισμού, των εργαζομένων της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ.

1mail.google.com.jpeg

Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2015, οι εργαζόμενοι της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους, προωθώντας τον εθελοντισμό και επωφελήθηκαν ιδιαίτερα από αυτή την εβδομάδα εθελοντισμού καθώς ανέπτυξαν το πνεύμα της προσφοράς και της εθελοντικής προσωπικής εργασίας.

2mail.google.com.jpeg

Οι προγραμματισμένες δράσεις μας συνέπεσαν με την δυσκολότερη εβδομάδα των τελευταίων χρόνων για την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά εμείς πιστοί στις δεσμεύσεις μας, τις υλοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

3mail.google.com.jpeg

Στις δράσεις συμπεριλαμβανόντουσαν ενέργειες που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας το μοναδικό αισθητικό δάσος Κουρί, τον σπάνιο αυτό φυσικό πλούτο, για τον οποίο όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι να διατηρήσουμε και να συντηρήσουμε αλλά και δράσεις για τη συνεισφορά στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

4mail.google.com.jpeg

Τη Δευτέρα 29/06/2015, 30 εργαζόμενοι της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, συνεισφέραμε με δικά μας μέσα όπως χορτοκοπτικά, φτυάρια, χρώματα, πινέλα, γάντια και σακούλες στον καθαρισμό του Δάσους Κουρί στον Αλμυρό Μαγνησίας σε συνεργασία με την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» και καταφέραμε τον καλύτερο ευπρεπισμό του Δάσους με ορατά για όλους αποτελέσματα.

5mail.google.com.jpeg

Την Τρίτη 30/06/2015, 10 εργαζόμενοι της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ από το Βόλο, προσφέραμε εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου όπου βοηθήσαμε την προετοιμασία των δεμάτων τροφίμων για άπορες οικογένειες και τη διαλογή ρούχων.

6mail.google.com.jpeg

Οι δράσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη 01/07/2015 όπου ανοίξαμε τις πόρτες του Μύλου και του Μουσείου στη Σούρπη για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου και τα παιδιά των εργαζομένων μας και την Πέμπτη 02/07/2015, 25 εργαζόμενοι της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας συνεχίσαμε τις ενέργειες μας με δράσεις κοινωνικής προσφοράς στη περιοχή του Κερατσινίου.

7mail.google.com.jpeg

“Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας μας με αυτούς της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», καθώς και με τη συνεργασία και συμμετοχή των εθελοντών του Γραφείου Ε(θελω)ντή της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, η Εβδομάδα Εθελοντισμού θα αναδειχθεί, πλέον, σε σημαντικό ετήσιο θεσμό. Έχοντας ως στόχο το όραμα της ανάπτυξης με κοινωνική υπευθυνότητα και τον σεβασμό στις αρχές μας και την παράδοσή μας, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει” επισημαίνει σχετικά η κα Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει