«Οι παίκτες έδωσαν τα 200%»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 01:01

Μολονότι η νίκη είναι πάντα το ζητούμενο, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα, η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0) τον άφησε ικανοποιημένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

«Παλέψαμε με τα δικά μας όπλα μέχρι το τέλος εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις πολλές φάσεις με τέτοιο αντίπαλο. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε διαύγεια στην τελική προσπάθεια ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο.

Θέλω πάντα να κερδίζω. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών, την αυτοθυσία τους, την οργή που έβγαλαν στο γήπεδο. Θεωρώ ότι έδωσαν το 200%, παρόλα αυτά αναγνωρίζω ότι είναι αρνητικό ότι δεν σκοράραμε.

Είδα ότι όπως παίζαμε υποφέραμε κι έτσι αποφάσισα να κάνω την αλλαγή (σ.σ. του Σιμάνσκι στο 30΄) για καθαρά λόγους τακτικής. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είχε σε μεγαλύτερο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις. Άρα, μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την ανταπόκριση των παιδιών στις συνθήκες του αγώνα.

Η απόφαση για τον Ολιβέιρα ήταν καθαρά για λόγους τεχνικούς και δεν είχε σχέση με τη Γουλβς ή με ο,τιδήποτε άλλο.

Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Στόχος μας είναι μέχρι να φτάσουμε στα play off είναι να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή και αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ως τελικό».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020, 01:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει