Οι παλινωδίες της κυβέρνησης βάζουν την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνοΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 16:49

Ατολμία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας εν όψει των εορτών.

«Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές, και εν όψει των εορτών, η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη. Οι συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας και υπονομεύουν το ίδιο το εμβολιαστικό πρόγραμμα, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, «η στήριξη του Ε.Σ.Υ. παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε την Έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό καθημερινά». 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο: η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 16:56Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει