Οι Ρεπουμπλικανοί αναζητούν 60 εκατ. δολάρια για τις προσφυγές του Τραμπ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, 00:28

Το προεκλογικό επιτελείο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικανοί αναζητούν δωρητές, καθώς επιδιώκουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσουν τις προσφυγές του Αμερικανού προέδρου στη δικαιοσύνη σχετικά με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, είπαν δύο πηγές ενήμερες για το θέμα την Παρασκευή στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Το επιτελείο του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου κατέθεσε αγωγές σε διάφορες πολιτείες μετά την εκλογική αναμέτρηση της Τρίτης εναντίον του Δημοκρατικού πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

«Θέλουν 60 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ένας Ρεπουμπλικανός δωρητής, που έλαβε σχετική πρόκληση από το επιτελείο του Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Μπάιντεν φαίνεται πως πλησιάζει στη νίκη, καθώς πήρε μικρό προβάδισμα έναντι του Τραμπ στις πολιτείες της Πενσιλβάνια και της Τζόρτζια, τρεις ημέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία την Τρίτη, το επιτελείο του Τραμπ έστειλε προσκλήσεις μέσω email και μηνυμάτων κάνοντας λόγο για παρατυπίες και ζητώντας από τους δωρητές να συνεισφέρουν σε ρευστό.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, 00:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει