Οι τελευταίες στιγμές της Αλίνα Χάτσινς μετά τον πυροβολισμό της από τον Άλεκ ΜπάλντουινΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 18:15

Οι  προσπάθειες των τραυματιοφορέων να σώσουν την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» καταγράφηκαν  κάμερα σώματος και δόθηκαν στη δημοσιότητα ως μέρος των αποδεικτικών στοιχείων που έχει συγκεντρώσει το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

Η Χάτσινς, η οποία πέθανε σε ηλικία 42 ετών, φαίνεται αναίσθητη στο πάτωμα του σκηνικού εκκλησίας που είχε στηθεί για τις ανάγκες της ταινίας «Rust», καθώς οι διασώστες προσπαθούν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά τον ακούσιο πυροβολισμό της από τον Άλεκ Μπάλντουιν, τον Οκτώβριο του 2021. Σημειώνεται πως η κινηματογραφίστρια πυροβολήθηκε στη δεξιά μασχάλη με τη σφαίρα να βγαίνει από την κορυφή του ώμου της. Στο βίντεο δεν ακούγονται και πολλά, παρά μόνον οι τραυματιοφορείς που δίνουν οδηγίες ο ένας στον άλλον.

 

 

Σε ένα άλλο βίντεο, ηθοποιοί και τεχνικοί που συμμετείχαν στην ταινία, συμπεριλαμβανομένου του Άλεκ Μπάλντουιν, ακούγονται να ρωτούν πώς τα πάει η Χάτσινς. Ο διάσημος ηθοποιός ακούγεται να ρωτά «τι συμβαίνει», με τους τραυματιοφορείς να του απαντούν πως τα πράγματα είναι «λίγο πιο άγρια». Κάποιος άλλος ακούγεται να ρωτάει εάν κινδυνεύει η ζωή της και η απάντηση είναι «αρκετά για να ζητήσουμε αεροδιακομιδή».

 

Οι φάκελοι της έρευνας περιλαμβάνουν επίσης αποσπάσματα από την πρόβα, που δείχνουν τον Μπάλντουιν να εξασκείται σε έναν ελιγμό με όπλο. Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Άνταν Μεντόζα, είπε ότι η έρευνα της υπηρεσίας του παραμένει ανοιχτή και συνεχίζεται, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και της εγκληματολογικής ανάλυσης από το FBI, καθώς και οι μελέτες δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA. «Το γραφείο του σερίφη δίνει στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη έρευνά μας», ανέφερε στην ανακοίνωση. Οι φάκελοι αυτοί περιλαμβάνουν επίσης φωτογραφίες πυρομαχικών από το σετ και εκθέσεις εξέτασης.

Υπενθυμίζεται πως στις 21 Οκτωβρίου 2021, σε ένα ράντσο στα περίχωρα της Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν σημάδευε με όπλο την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντάς την και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα. Το θανατηφόρο περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα σε μια μικρή εκκλησία κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τα γυρίσματα μιας σκηνής.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022, 18:16Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει