Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας αύριο ζωντανά στη Λιβαδειά (Video)

Με την αυριανή ζωντανή τους εμφάνιση στο Θέατρο Κρύας, στη Λιβαδειά, συνεχίζουν οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, τις περιορισμένες ζωντανές τους εμφανίσεις, στο πλαίσιο της 2011 Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδας.

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μας συντροφεύουν και φέτος! Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε και αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι και το 2011 οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας θα μας αγκαλιάσουν με τις κρυστάλλινες φωνές τους και με τις αγαπημένες μελωδίες τους θα μας ταξιδέψουν σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν.

Με αφετηρία το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα ξεκίνησαν μία προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις 2011 Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδος.

Πρόγραμμα συναυλιών

20/07 Ανοιχτό Θέατρο Κρύας, Λιβαδειά
23/07 Λίμνη Δόξα, Φενεός
26/07 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς
30/07 Παραλία Κιοτάρι, Ρόδος
02/08 Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου, Θέατρο Κάστρου Καβάλας
04/08 Αλεξανδρούπολη
06/08 Φεστιβάλ Νεστόριου
08/08 Κατερίνη
27/08 TerraVibe Park
14/10 Ακτή Δυμαίων, Πάτρα

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.

Έχουν συνθέσει πάρα πολλά τραγούδια, απλά και πιο περίπλοκα, “… ένα απλό τραγούδι είναι το ίδιο δύσκολο όσο και το σύνθετο…μερικές φορές μάλιστα το απλό είναι πιο δύσκολο από το σύνθετο. Αυτό συμβαίνει επειδή το απλό πρέπει να είναι απόλυτα αληθινό και πηγαίο. Δεν φέρει άλλα όπλα, παρά μόνο την αθωότητα και την αλήθεια του…”, σχολιάζει ο Πάνος και ο Χάρης συμπληρώνει σε περσινή τους συνέντευξη στο Δίφωνο “…το απλό είναι διάφανο. Δεν θέλει να κρύψει ούτε να κρυφτεί από τίποτα. Εμείς ασχοληθήκαμε κατά κόρο και με τα δύο είδη…”.

Με φωνές που αλληλοσυμπληρώνονται, στίχους άλλοτε ευαίσθητους και ερωτικούς, άλλοτε καυστικά κοινωνικούς και πάντα επίκαιρους, τα τραγούδια τους μοιάζουν να γράφτηκαν χθες. Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις… Don’t worry be happy…Γέλα πουλί μου….

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας με τις εξαιρετικές ερμηνείες θα μας ταξιδέψουν τις καλοκαιρινές βραδιές, ξυπνώντας μας τα πιο ουσιαστικά συναισθήματα!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011, Ανοιχτό Θέατρο Κρύας, Λειβαδιά

Η τιμή εισητιρίου είναι 18 €

Μπορεί επίσης να σας αρέσει