Οι 6 ανεξ. δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου για τον θέμα της υδροδότησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση των Ανδρέου – Μεϊκοπούλου Ελένης, Αποστολάκη Ιάσονα, Γαργάλα Κώστα, Δραμητινού Ματθαίου, Κοκκινάκη Φωτεινής, Μολοχίδη Γιάννη, με τη συνοδεία της φωτογραφίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά τη σύγκλιση του έκτακτου Τεχνικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ και του Διοικητικού της Συμβουλίου καθώς και της κατοπινής συνέντευξης Tύπου, οι αρχικές μας εκτιμήσεις επαληθεύτηκαν πλήρως.

Και αντί απάντησης στα όσα ειπώθηκαν σ’ αυτή, θα παραθέσουμε απλώς τη γνώμη ενός <<απλού>> Δημότη αυτής της πόλης, που τυχαίνει να είναι ο εν αργία και που την διατύπωσε σε συνέντευξη σήμερα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό:

“Το λάθος που έκανε η ΔΕΥΑΜΒ είναι ότι αυτό που κάνει σήμερα και ενημερώνει τον κόσμο και λέει την αλήθεια, έπρεπε να το κάνει πριν τρεις ημέρες”.

Δηλαδή η κυνική ομολογία των ψεμάτων που μας αράδιαζαν μέρες τώρα. Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλοι και πρωτίστως η Δημοτική Αρχή, ότι οι Δημότες του Βόλου έχουν προ πολλού σταματήσει να τρέφονται με κουτόχορτο. Για τα υπόλοιπα και για πολλά άλλα που συνέβησαν αυτές τις ημέρες θα τοποθετηθούμε, όπως πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε κι όταν πρέπει, σε πιο ήρεμο περιβάλλον κι αφού έχει αποκατασταθεί η κανονικότητα της ζωής στην πόλη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει