Οι Wedding Singers παρουσιάζουν το νέο τους single «A Bit Closer»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 08:53

Sometimes we losing our way…Eκτός και αν ανήκεις στο φαν κλαμπ των Wedding Singers οπότε ξέρεις πάντα τον τρόπο και τον χρόνο για να συνδεθείς με την danceteria τους.

To νέο single «A Bit Closer» είναι αυτό το neon φως που θα σε οδηγήσει στον φρέσκο ήχο τους και παράλληλα συνδέεται με τις ξεσηκωτικές εμφανίσεις της μπάντας που μοιράζει “υπεύθυνα» γνώση και διασκέδαση σε όλες τις cool Αθηναϊκές πίστες.

Στην 2020 επιστροφή τους, ο προπομπός «A Bit Closer” γίνεται το soundtrack για την νέα γενιά party-hard kids που θέλoυν να έρθουν όσο πιο απλά και άμεσα, κοντά στην πιο αυθεντική χορευτική μπάντα της πόλης.

Ο μόνος τρόπος να τους συναντήσεις είναι στην πίστα, εκεί που το beat με το Γαλλικό «touch» συναντά τις ανθεμικές μελωδίες των φωνητικών και τα νέο – rave synths σου θυμίζουν ότι ο χρόνος είναι τώρα.

Στην αυγή της νέας δεκαετίας, η μπάντα που μας έμαθε να παρτάρουμε συνοδεία ευρηματικών live διασκευών επιστρέφει για να υπενθυμίσει πως γίνεται και να μας δείξει μέσα απο δικές της συνθέσεις ότι εξακολουθεί να είναι το καλά κρυμμένο dance μυστικό της πόλης, η φήμη του οποίου ταξιδεύει από στόμα σε στόμα.

Ακούστε το τραγούδι:

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, 08:53

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει