Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ: «Έχετε εξειδικευθεί στα παραμύθια»


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 00:30

Μετά την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ για αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι «αιωνίων» που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες απάντησαν. Στην τοποθέτησή τους οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν:

«Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχετε εξειδικευθεί εκτός από τις τριγωνικές σχέσεις και τα παραρτήματα, στα παραμύθια και επειδή πρώτη φορά αναγκάστηκε μετά τις καταγγελίες μας, Έλληνας διαιτητής να σας παίξει 50-50, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια όλων των Ελλήνων και είστε σε πανικό. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητες σας, όμως πρέπει επιτέλους να θυμηθεί και να ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που σας περιέβαλε μέχρι τώρα με ασυλία.

Όσο για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ, τον Σιδηρόπουλο, τον παρατύπως αποσπασμένο από την ΕΛΑΣ στην ΕΠΟ του δικού σας Γραμμένου, του διαιτητή που έκανε καμπάνια με sms κατά του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα ορίστηκε στο VAR του αγώνα μας, δεν του πέρασε. Δεν το πετύχατε. Διέκοψε δυο φορές τον αγώνα και γελοιοποιήθηκε προσπαθώντας να ανακαλύψει πέναλτι! Ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο σε αντίστοιχες αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα των επιβεβλημένων αποφάσεων από τις υπερεθνικές ομοσπονδίες για να περισώσουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ριζικές αλλαγές».  


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020, 00:31

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει