Ομόφωνη απόφαση των ομάδων για ολοκλήρωση της σεζόν


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 22:46

Με δηλώσεις του μετά τη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, επιβεβαίωσε ότι όλες οι ομάδες της Λίγκας συμφωνούν στην επανέναρξη και την ολοκλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο ρόλος των παικτών και των προπονητών σε αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύ σημαντικός.

«Τα club της Premier League κατανοούν το πρόβλημα που έχει προκαλέσει ο COVID-19 καθώς έχουν χαθεί ζωές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα πρώτα βήματα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας.

Δουλεύουμε με τις ομάδες, την κυβέρνηση και την ομοσπονδία για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο που θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν» επισήμανε.

Εν συνεχεία ο Μάστερς αποκάλυψε ότι έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι το ενδεχόμενο να περιοριστεί ο αριθμός των αγωνιστικών που απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Ο CEO της Λίγκας δήλωσε ότι προς το παρόν οι λεπτομέρειες ενός τέτοιου σεναρίου θα μείνουν εμπιστευτικές, αλλά οι επιλογές για τη συνέχιση της σεζόν δείχνουν να πολλαπλασιάζονται.

«Ήταν η πρώτη φορά που συζητήσαμε το σενάριο περικοπής της σεζόν. Ο στόχος μας παραμένει προφανώς να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι σημαντικό να συζητάμε όλες τις πιθανές επιλογές με τους συλλόγους.

Είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά οι λεπτομέρειες πρέπει να μείνουν εμπιστευτικές. Δεν υπήρξε κάποιο άλλο συμπέρασμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάθε συζήτηση γίνεται στη βάση του να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Premier League: Συμφωνία για την επέκταση συμβολαίων των παικτών – Ομόφωνη άρνηση για τις ουδέτερες έδρες Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 21:07


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 22:49

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει