Οπαδός του QAnon δολοφόνησε τα παιδιά του για να μη γίνουν …τέραταΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021, 17:37

Ένας ιδιοκτήτης σχολής σέρφινγκ στην Καλιφόρνια, οπαδός της θεωρίας συνωμοσίας του QAnon, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά του επειδή «θα γινόταν τέρατα και έπρεπε να τα σκοτώσει».

Ο 40χρονος Μάθιου Τέιλορ Κόλμαν κατηγορείται για την δολοφονία του 2χρονου γιου του και της 10 μηνών κόρης του,  τα οποία, όπως είπε ο ίδιος, σκότωσε με όπλο ψαρέματος.

Το κουβάρι του φρικτού εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται το περασμένο Σάββατο όταν η σύζυγος του Κόλμαν επικοινώνησε με την αστυνομία και την ενημέρωσε ότι αυτός είχε πάρει τα παιδιά και δεν απαντούσε στα μηνύματα της. Την επομένη, τα παιδιά μπήκαν επίσημα στη λίστα των αγνοούμενων και από το στίγμα του κινητού του Κόλμαν προέκυψε ότι βρίσκονταν στο Ροζαρίτο του Μεξικού.

Όταν ο Κόλμαν επέστρεψε στις ΗΠΑ συνελήφθη στα σύνορα. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί του και οι αρχές βρήκαν ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του. Ομολόγησε αμέσως την πράξη του και αποκάλυψε το σημείο στο οποίο βρίσκονταν οι δύο σοροί.  

Στην κατάθεση του είπε ότι οι θεωρίες συνομωσίας τον έκαναν να πιστέψει ότι η σύζυγός του είχε μεταδώσει «DNA ερπετών» στα παιδιά τους και συμπλήρωσε ότι ήξερε πως αυτό που έκανε ήταν λάθος αλλά ότι «ήταν η μόνη κίνηση με την οποία θα έσωζε τον κόσμο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021, 17:37Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει