Οριστικά στην Λιουμπλιάνα με Ρωσία η ΕλλάδαΟ αντίπαλος ήταν γνωστός από νωρίς, αλλά το ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει οριστικά την Ρωσία στην Λιουμπλιάνα επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η ήττα των Σλοβένων από τη Βόρεια Μακεδονία το βράδυ της Τρίτης και η νέα ήττα που γνώρισαν από την Ρωσία άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να τερματίσουν τρίτοι στον όμιλο τους, κι αν η Ιταλία κέρδιζε την Γαλλία, αφήνοντας τους τρικολόρ δεύτερους, τότε το ζευγάρι που προέκυπτε στη διασταύρωση 1ου και 3ου ομίλου ήταν Γαλλία-Σλοβενία.

Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα είχαμε αλλαγές αντιπάλων καθώς οι διοργανωτές έπρεπε να μείνουν στη χώρα τους, αλλά δεν μπορούσαν να παίξουν μαζί και το πιο πιθανό σενάριο ήταν να μετακινηθεί η Ρωσία στη Ναντ παίρνοντας μαζί της και την Ελλάδα.

Τελικά οι Γάλλοι νίκησαν, οι Σλοβένοι επίσης τερμάτισαν δεύτεροι και επαληθεύτηκε το λογικό σενάριο με την Ελλάδα και την Βουλγαρία να παίρνουν αύριο την πτήση τσάρτερ με προορισμό την Σλοβενία και τις Γαλλία, Ιταλία να υποδέχονται στην Ναντ τις Φινλανδία Τουρκία, αντίστοιχα.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Λιουμπλιάνα

18.30: Ρωσία-ΕΛΛΑΔΑ

21.30: Σλοβενία-Βουλγαρία

Ναντ

18.00: Ιταλία-Τουρκία

20.30: Γαλλία-Φινλανδία


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 09:34

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει