Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 21:17

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, για την Α1 βόλεϊ ανδρών, καθώς το κλειστό της Μίκρας δεν εκκενώθηκε, όπως είχαν ζητήσει οι διαιτητές της αναμέτρησης μετά το τέλος του τρίτου σετ, με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή στο ματς.

Η ένταση που έφερε και την οριστική διακοπή του αγώνα ξεκίνησε στη φάση του 25-25 του τρίτου σετ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, χτύπησε σοβαρά στην προσπάθειά του για επίθεση πρώτου χρόνου, στην εξέλιξη της φάσης ο Ηρακλής πήρε τον πόντο, όμως πριν η μπάλα σκάσει εντός του τερέν του Δικεφάλου, ο β’ διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Γεωργιάδης, έδωσε επανάληψη. 

Ο Έλληνας κεντρικός αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, όμως η φάση αυτή ήταν αρκετή για να φέρει μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χειρονομία παράγοντα του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα (αμέσως μετά τον τραυματισμό του Τακουρίδη).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από πεντάλεπτη διακοπή, οι ασπρόμαυροι πήραν το σετ με 25-27, με τους φίλους του Ηρακλή να πετούν ένα αντικείμενο εντός αγωνιστικού χώρου. 

Άμεσα ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, κ. Μυλωνάκης, πήγε προς την γραμματεία και ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, δίνοντας διορία 40 λεπτών για να αδειάσει αυτό.

Κάτι που τελικά ουδέποτε έγινε με αποτέλεσμα μα κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων με την τύχη του αγώνα να κρίνεται στα αθλητικά δικαστήρια.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 21:22

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει