Οσμή σκανδάλου στην επιδότηση Γεωργιάδη 737.000 ευρώ σε εταιρία φάντασμαΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 14:43

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την επιδότηση ύψους 737.000 ευρώ που έδωσε ο Α. Γεωργιάδης σε εταιρία φάντασμα πρώην συνεργάτη του, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της Εφημερίδας Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

Επιδότηση Γεωργιάδη 737.000 ευρώ σε εταιρία φάντασμα πρώην συνεργάτη του»

Μετά την επιδότηση του κ. Μαραβέγια, ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την «ανάπτυξη» φίλων και ημετέρων μέσα από το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ενέκρινε επιδότηση από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» και συγκεκριμένα σε πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η SWAT SDISS ΕΠΕ, παρά το γεγονός ότι ήταν εταιρεία – φάντασμα και θυγατρική μιας διαλυμένης προ καιρού κυπριακής εταιρείας, έλαβε έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Ο δήθεν, δε, πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας Τζον Ντανιέλ Κολομπανί, υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με οσμή σκανδάλου. Περιμένουμε απαντήσεις.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, 14:45Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει