«Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 22:07

«Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης», τονίζει σε ανακοίνωσή του αναφορικά με την υπόθεση Folli Follie ο Μάκης Μπαλαούρας, τ. βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να σπιλώσει το όνομά μου, το κόμμα μου και την πολιτική μου διαδρομή» αναφέρει και προσθέτει:

»Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σε βάρος μου θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης, η οποία και στο παρελθόν σε αντίστοιχες επιθέσεις με δικαίωσε.

»Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie.

»Ουδέποτε επεδίωξα οποιοδήποτε προσωπικό όφελος από οποιαδήποτε δραστηριότητα και ιδίως κοινοβουλευτική, όπως αφήνεται συκοφαντικά να εννοηθεί.

»Και φυσικά, ουδέποτε έλαβα ούτε μισό ευρώ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, όπως επίσης συκοφαντικά αφήνεται να εννοηθεί.

»Είναι προφανές πως κάποιοι για ακόμη μία φορά επιχειρούν με μηχανορραφίες να στήσουν αβάσιμες συκοφαντίες, με πρόσχημα δωρεές σε δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειάς μου. 

»Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμφανίσει ως δήθεν προσωπικό μου όφελος ή προσωπική μου απολαβή, τις δωρεές ύψους 80.000 ευρώ σε ιατρικά μηχανήματα που έγιναν απευθείας στα νοσοκομεία της Ηλείας, όπως άλλωστε και αντίστοιχη δωρεά από το ίδρυμα Μαρτίνου ύψους 50.000 ευρώ και οι οποίες δεν έγιναν εν κρυπτώ αλλά τις είχα ανακοινώσει δημοσίως στο σύνολο του τοπικού Τύπου.

»Τα υπόλοιπα ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία και θα προσφύγω.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020, 22:07Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει