«Ούτε ένας βουλευτής του Ποταμιού δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών»«Δεν υπάρχει βουλευτής του Ποταμιού που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνδεόμενη με τη συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό. Δεν βλέπω ούτε έναν βουλευτή μας να είναι πρόθυμος να αυτοακυρωθεί μεγαλοπρεπώς, όταν πριν από τέσσερις μήνες όλοι μας υπερψηφίσαμε την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης. Είναι αδύνατον να πας από το άσπρο στο μαύρο», δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς μιλώντας σήμερα στη Βουλή.

«Η βασική πηγή αβεβαιότητας τόσο για το Μακεδονικό, όσο και για την οικονομία της χώρας, είναι η ίδια η κυβέρνηση. Άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό» πρόσθεσε, μιλώντας ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα υδατοδρόμια στην Ολομέλεια.

Επί του νομοσχεδίου, ο κ. Αμυράς κάλεσε την κυβέρνηση και τους βουλευτές να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Καστελόριζου της δεκαετίας του ’30, όταν το λιμάνι του νησιού ήταν γεμάτο από υδροπλάνα ως ενδιάμεσος σταθμός για πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΤελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 16:43

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει