Ο Άγιαξ απαγόρεψε σε τέσσερις παίκτες να ταξιδέψουν στην Αφρική


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 16:58

Ο Άγιαξ δεν επέτρεψε σε τέσσερις διεθνείς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στις χώρες τους, προκειμένου να ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες. Ο σύλλογος του Άμστερνταμ εκμεταλλεύθηκε μία ντιρεκτίβα της FIFA, σύμφωνα με την οποία οι ομάδες δεν είναι υποχρεωμένες να δίνουν άδεια στους παίκτες τους για διεθνείς υποχρεώσεις, αν με την επιστροφή τους οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα για περισσότερες από πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στην Ολλανδία, αλλά και ευρύτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ταξιδιώτες που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρώπης, είναι υποχρεωμένοι να μείνουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες από την άφιξή τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση είναι ο Γκανέζος Μοχάμεντ Κούντους, ο Λασίνα Τραορέ από την Μπουρκίνα Φάσο και οι Μαροκινοί Ζακάρια Λαμπιάντ και Νουσαϊρ Μαζραουί.

Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Καμερούν ο Αντρέ Ονανά, δεδομένου ότι το αφρικανικό συγκρότημα θα δώσει στην Ουτρέχτη το φιλικό αγώνα του με την Ιαπωνία.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 16:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει