Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για την στέγαση του Ιατρείου Αγριάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε στις 7 Μαρτίου 2016, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Μ. Βενιζέλος, με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ, τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, κ. Ελ. Σωλήνη, τον Αντιδήμαρχο Βόλου και δημοτικών ενοτήτων κ. Δ. Λιβογιάννη, τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αγριάς κ. Δ. Στέλλο, για το πρόβλημα της στέγασης του ιατρείου Αγριάς, παραβρέθηκε και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από τότε που ανέκυψε το θέμα, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την 5η ΥΠΕ και το ΙΚΑ.

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για την συνέχιση της λειτουργίας του ιατρείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από όλες τις πλευρές υπήρξε καλή διάθεση και προθυμία για την εξεύρεση άμεσης λύσης.

Σημειώνεται ότι το Ιατρείο στην Αγριά υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και προσφέρει τις υπηρεσίες του με μόνιμο γιατρό, τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες, η παρουσία των οποίων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά ο πληθυσμός και να μεγαλώνει αντίστοιχα η ανάγκη για υγειονομική κάλυψη.

Το Ιατρείο Αγριάς μέχρι σήμερα στεγαζόταν στο κτίριο ιδιοκτησίας του πρώην ΙΚΑ. Το πρόβλημα ανέκυψε με την μεταφορά όλων των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο Βόλο και την αναστολή της λειτουργίας του στην Αγριά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει