Ο Αργύρης Κοπάνας στην 31η Ανάβαση Πορταριάς

Στην απονομή των Κυπέλλων και Επάθλων της 31ης Ανάβασης Πορταριάς παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας ύστερα από πρόσκληση της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου, όπου απένειμε κύπελλα στους νικητές μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Φίλιππο Χήρα.

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής: «Το διήμερο αυτό, στην πανέμορφη διαδρομή του Πηλίου, απολαύσαμε έναν αγώνα ξεχωριστό, έναν αγώνα, που πρόσφερε θέαμα, ταχύτητα και ανέβασε την αδρεναλίνη μας.

Κορυφαίοι οδηγοί ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και την αγωνιστικότητά τους, ενώ πολλά και καλά αυτοκίνητα έδωσαν δυνατές μάχες.

Μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος χθες βρέθηκε στην Πορταριά την ώρα του ελέγχου εξακρίβωσης των οχημάτων και των πρώτων δοκιμών.

Οφείλουμε, λοιπόν, να συγχαρούμε τους διοργανωτές, όλους τους εμπλεκόμενους και την Αστυνομία διότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ασφάλεια για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Πράγματι, η Λέσχη Αυτοκινήτων Βόλου έκανε εξαιρετική δουλειά αν αναλογιστούμε και τον αριθμό των συμμετοχών, που ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Σε μια συγκυρία δύσκολη, τέτοιου είδους και επιπέδου διοργανώσεις μας ανεβάζουν το ηθικό, μας εμψυχώνουν και προσδίδουν έναν τόνο αισιοδοξίας στη ζωή μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει