Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει αν θα βρίσκεται στο Survivor All Star


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 22:32

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και αποκάλυψε αν του έχει γίνει πρόταση για το Survivor All Star.

Ισχύει ότι θα είσαι και στο Survivor all star, όπως γράφτηκε;

Δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση, αλλά δεν θα πήγαινα. Δεν νομίζω ότι θα το έκανα, αν και ποτέ δεν λέω ποτέ σε αυτή τη δουλειά. Ο λόγος που είμαι επιφυλακτικός, είναι επειδή πήγα στο πρώτο «Survivor», ακολούθησε το «Nomads» στον ΑΝΤ1, εντάξει φτάνει. Ιδανικά, θα προτιμούσα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου ως πατέρα;

Ναι, βέβαια. Λατρεύω τα παιδιά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια το σκέφτομαι όλο και πιο έντονα. Στο παρελθόν, ούτε που μου περνούσε αυτό από το μυαλό. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, το επιθυμώ και μακάρι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και να κάνω οικογένεια.

Ποια χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει η μητέρα των παιδιών σου;

Μέχρι τώρα έχω ερωτευτεί πολύ διαφορετικές γυναίκες μεταξύ τους. Δεν είχαν συγκεκριμένο τύπο. Κι αυτά που ερωτεύομαι είναι διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά. Για να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχει κι άλλα στοιχεία, εκτός από την ομορφιά, το χιούμορ κλπ. Ο γάμος, ως γάμος, δεν με ενδιαφέρει πολύ. Δεν χρειάζομαι μία τελετή κι ένα χαρτί για να αισθάνομαι ερωτευμένος. Η ιδέα του γάμου δεν με τρελαίνει.

Είσαι μονογαμικός; Πιστεύεις σε αυτή την επιλογή;

Ποιον ρωτάς τώρα; Ρητορική ερώτηση!

Πηγή: govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 22:32

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει