Ο γιατρός Δημήτρης Πρεβεζάνος και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανοιχτή του επιστολή προς του Σκιαθίτες:

Σκιαθίτισες, Σκιαθίτες,
Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, που μάχονται για ορισμένα ιδανικά τα οποία προασπίζονται και προάγουν σε οποιαδήποτε χρονική συγκυρία.

Επειδή πιστεύω στο θεσμό της αυτοδιοίκησης τον οποίο έχω υπηρετήσει και συνεχίζω να υπηρετώ πιστά για πολλά χρόνια, σε ανώτατο επίπεδο εθνικό και ευρωπαϊκό, θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να θέσω τον εαυτό μου εκ νέου, στην υπηρεσία της αγαπημένης μου πατρίδας.

Κατέρχομαι στις εκλογές του Μαϊου, προφέροντας όλες τις δυνάμεις μου, επικεφαλής συνδυασμού νέων ανθρώπων, η επιτυχία του οποίου θα ξαναναδώσει στη Σκιάθο και στους κατοίκους της, την αισιοδοξία για καλύτερο μέλλον, την σοβαρότητα και την αίγλη, σε ένα νησί που δίκαια θεωρείται από τα πιο προνομιούχα της Ελλάδας.

Δεν υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που αρνείται τις ευθύνες που του αναλογούν, αντιθέτως μάχεται για τη λύση των προβλημάτων που αναφύονται στη διαδρομή του χρόνου και ταλανίζουν την κοινωνία της μικρής μας πατρίδας.

Με γνώμονα τις παραπάνω σκέψεις και αρχές, σας καλώ όλους να πυκνώσετε τις γραμμές του συνδυασμού μας για την τελική νίκη.

Με τιμή
Δημήτρης Πρεβεζάνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει