«Ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο και είμαι ευτυχισμένος για αυτό»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 21:07

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδιά του. Ο ηθοποιός είπε ότι η κόρη του έχει κλίση στη μουσική και ο γιος του αγαπάει το κλασικό μπαλέτο.

«Ο γιος μου είναι η τέταρτη χρονιά που κάνει κλασικό μπαλέτο. Νομίζω είναι καλός. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό. Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς

«Όταν βλέπεις το κορμί του, τη διάθεσή του να είναι φτιαγμένα για αυτό και να το θέλει είναι έγκλημα να το σταματήσεις. Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό του περιβάλλον που μου είπε βάλτο να παίξει και μπάλα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 


Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 21:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει